Monday, January 15, 2007

Ingenting har hänt*)

Vi förväntade oss ett omfattande semestersabotage, men nu sitter ...grönvita sidan upp! åter på plats och konstaterar att vi är halvvägs genom det internationella transferfönstret och trots alla rykten har inte Hammarby förlorat någon spelare sedan sist.

Och idag börjar försäsongen 2007. Vi har varit så inne i semestern att detta faktum gick oss förbi innan vi blev påminda. Då fattar ni. Vadderade rum, allt det där.

Det är dock inte dags att andas ut ännu. 16 dagar kvar, sedan kan vi snacka.
Och dessutom finns det fortfarande hål i truppen.

AEG har i alla fall med all önskvärd tydlighet visat att det finns riskkapital att hämta, genom att, host, värva David Beckham. Han säljer nog ett par tröjor i alla fall.

Mycket har sagts om Thom Åhlunds intervju med FAN-TV och vi nöjer oss med att konstatera att när han snackar om Eguren (Linus?!) som mittback snackar han förstås inte om Eguren som mittback i första hand; men i en match där vi behöver ett spelförstörande innermittfält kan det förstås vara en god idé.
Att det tittas på att låna en målvakt är inte heller någon överraskning, men om så blir fallet handlar det nog snarare om att Erlands knä inte läkt som det ska, och det är ingen vild gissning att det i så fall handlar om någon av de båda svenskarna i Lyn.

GAIS får sju miljoner för Khari Stephenson. Falkenbergs FF får sju miljoner för en 16-åring. Får Bajen ens sju miljoner för Max? Och är det i så fall värt besväret?

För jo, han försvinner nog trots allt.

Venezuela? Äh. Har man inget positivt att säga kan man lika gärna hålla mun.

*) Varje gång vi skriver en sådan rubrik brukar det gå åt skogen, men.

5 Comments:

En positiv grej med Venezuela var ju att bajarna inte gjorde bort sig iaf.

Jeffrey och Max stod dessutom för var sin frispelning..

1/15/2007 01:02:00 AM  

Eguren som mittback?
Kan det var tränarnas desperata vink till styrelsen vad som händer med deras plusvärvning, strategen på mittfältet, om det inte finns tätt folk i mittförsvaret?

1/15/2007 03:22:00 AM  

Anonym 1: Ursäkta men Aubyn (stavades Obeng i grafiken!!) var faktiskt riktigt kass. Överdrivet många enkla misstag, även för Abuyn som man förväntar sig en del enkla misstag av.

Max var bra i brytningarna, men visade prov på varför han inte deltar så mycket i uppspelet i bajen. Hans roll är inte riktig klar i landslagets backlinje, snällt sagt.

Forza Obeng

1/15/2007 05:55:00 AM  

Vad tror ni om det här grabbar???

Von Schleebrugge close to deal with Anderlecht
Anderlecht are trying to land another defender. The Mauves are still following the 29 years old Max Von Schleebrugge of Hammarby. Manager Van Holsbeeck hopes to sign the player by the end of the week.

Von Schleebrugge is a central defender and was scouted by Pär Zetterberg. The player is eager to join the Brussels' club.--------------------------------------------------------------------------------
 

Posted by slumpen

1/15/2007 01:03:00 PM  

http://www.anderlecht-online.be/article.php?id=5957&lang=eng&from=home
kollar man franska och nederländska versionen framgår det att klubben är överens med Max och hoppas på en kvick lösning med bajen så att Max kan vara spelklar till bortamatch den 28 januari. Zetterberg har scoutat (surprise...) 

Posted by micke

1/15/2007 01:49:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home