Monday, October 23, 2006

Kort tids sjukdom

Det är mycket nu, både kring Hammarby och kring resten av världen, och som den rätt begränsade redaktion vi trots allt är (ni som läser den här bloggen noga vet exakt hur begränsad) måste man ibland göra omprioriteringar.

För stunden uppdaterar vi bara i nödfall, till exempel i händelse av att Tony Gustavsson presenteras som Hammarbys nye tränare.

***

Som de usla tippare vi är tar vi hur som helst vårt förbannade ansvar och hävdar följande:

1. Elfsborg vinner ikväll.
2. AIK tar guld ändå.

Kom inte och säg att vi inte gjort vår plikt.

6 Comments:

misstänker att inte många håller med mig, men från mitt perspektiv, exilbajare i malmö, ser jag hellre aik än elfsborg som vinnare av sm-guld, bättre att guldet hamnar i stockholm
de har med ett begränsat spelarmaterial gjort taktiskt helt rätt (utom mot oss, hehe) och har visat att man med kämpaanda och list kan komma lika långt som "stjärnlaget" elfsborg
skulle det dessutom inte kännas rätt fint nu när guldet är uteslutet för oss att vi faktiskt har spöat skiten ur aik 2 ggr i år?
dessutom bör elfsborg bestraffas för att man låter sveriges mest talangfulle unge anfallare (nu när runa inte är i sve längre) sitta och mögla på bänken.
micke

10/23/2006 05:39:00 AM  

Håller med till fullo. Ajk kan få ta guldet, man kan inte säga annat än hatten av till Norling och hans "begränsade" material.

Skit i både tabellen och guldet och gnaget bajen är bäst ändå.

10/23/2006 06:54:00 AM  

Göteborg har fifflat - dopat sig ekonomiskt. Helsingborg likaså. Djurgården framkallar spyor. Det bästa vore ju att Bajen vann. I andra hand Elfsborg. Men faktum är att jag placerar AIK som tredje prioritet.

10/23/2006 01:31:00 PM  

"Kort tids sjukdom"
Tillräckligt hög feber för att hallucinera fram en seger för Elfsborg! Krya på er, and please, look at the bright side of life.

10/23/2006 02:06:00 PM  

Jag är lever osså i exil i malmö, men när det gäller guld till knalleland eller solna måste jag välja knalleland. Det va en annan sak när dif tog sina två raka guld. Då spelade dom så bra att det bara va att lyfta på kepsen. Och det faktum att dom kämpade mot iffiff gjorde valet lätt, hellre guld till dif/sthlm än malmö. Fatta hur odrägligt det var att leva i malmö efter att iffiff vann 2004.

Sen att ellos visar vägen med "egen" modern arena och får igång fotbollsintresset i regionen kan kanske få resten sv sverige att vakna.

Det kommer dock sätta alla kalenderbitar som om 30 år sitter och tänker "hmm här måste det vara tryckfel, ellos vinnare av allsvenskan 2006, det kan ju inte stämma", den risken får man ta.

Bara för det kommer väl Benke Hanssons Kommunala Madrassfabrik ta hem skiten.  

Posted by bajen-pidde

10/23/2006 02:27:00 PM  

Nä fy f-n, jag kräks om gnaget vinner. Aldrig säger jag, aldrig!

;-)

Själv så ska jag till medis den 5/11 och fira Bajens andra SM guld om det visar sig att det hade räckt utan poängavdrag. Med eller utan buckla så vi i sådanafall Svenska Mästare och sen kan förbundet (tydligen) göra/säga vad de vill.

10/24/2006 12:09:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home