Tuesday, September 26, 2006

I brist på annat

Om vi bortser från att det visst är någon match ikväll på en avskyvärd betongbunker i närheten av Lapplands Väsby (återigen, så snart vi försöker skriva om fotboll låser sig hjärnan och fingrarna flyr för livet till kaffekoppen) så verkar tränarfrågan allt mer skräckinjagande.

Ryktet om Tommy Söderberg har valsat runt i ...grönvita sidan upp!:s mailbox ett tag. Vi hade svårt att veta riktigt hur vi skulle ställa oss till det. Det lät ju knappast som ett namn som motsvarade den berömda kravprofilen, men så här i septembers slutskede börjar vi på allvar frukta att kravprofilen, som så mycket annat som har med Hammarby att göra bara var nys. Eller att den skrevs om Roland Nilsson, vilket vi ju varit inne på tidigare...
...men det mest intressanta*) med Expressen-artikeln är att det inte verkar bli Nilsson heller, och då vete det ärligt talat fan hur det här ska lösas innan månadens slut.
Vi har kört med hög svansföring och hån så snart Tom Prahls namn kommit upp på bordet. Nu smyger sig skräcken på. Det vore så otroligt fel men samtidigt så otroligt typiskt. Förhoppningsvis inser även Hammarbyledningen - om inte annat efter ett snack med profilnyförvärven Chanko och Nhleko - hur jävla fel det vore.

Att Svenska Dagbladet i en Eguren-artikel tror att uruguayanens framtid i Bajen är fastställd innan någon ny tränare är klart kan både tolkas som positivt (utifrån Eguren-perspektivet) och som jävligt negativt (utifrån tränar-perspektivet).
Gissa vilket håll vi lutar åt.

***

Annars är livet bara skandalrubriker hit och dit, som är så krystade att vi inte ens orkar börja analysera dem, och ett rykte om att Bajen rycker i Ålesunds målvakt Adin Brown.
Ständigt detta Ålesund.

***

Men handbollen går jävligt bra.

*) i hård konkurrens med diskrepansen mellan rubrik och vad som faktiskt står i texten (tack Jimmy)

4 Comments:

Vi kan ur Expressenartikeln läsa oss till 2 st fakta:

Fakta 1:
- Vi kommenterar inte individuella namn, säger Henrik Appelqvist.

Fakta 2:
Tommy Söderberg själv förnekar att Hammarby varit i kontakt med honom i ärendet.

Rubriken blir ändå självklar:
Hammarby ville ha Söderberg

Fantastiskt...
Jimmy

9/26/2006 12:29:00 AM  

Tvivlar på att Rolle passar in i er kravprofil. Gais är det mest destruktiva laget i allsvenskan på Rolles inrådan.

Lycka till ikväll förresten. Inte för att en vinst skulle hjälpa oss i någon guldstrid, men lycka till ändå.

9/26/2006 03:17:00 AM  

Näste man under yxan: Jonevret.
Den där Laul för nåt resonemang att Bajen skulle velat ha Åhlund tills Åkeby blir ledig.
Det kan ju å andra sidan gå fort...

9/26/2006 05:05:00 AM  

Jag gillar hur djurgårdarna har media i sin lilla ask så att när de sparkar sin tränare och kallar det för att "peta" honom så hänger aftonbladet med och kallar det petning och omflyttning. Det trodde jag itne om aftonbladet, skulle det vara något annat lag så skulle ju rubrikerna om att tränaren sparkas självklart finnas där..
Men vänskapen till DIF är teome viktigare än att sälja lösnummer?

9/26/2006 06:44:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home