Wednesday, July 12, 2006

Bäva månde tangentbordet

Uppsnappat från folk som var på Årsta idag. Två, altrnativt tre, nya ansikten på träningen.

Uppgift 1: 1 spelare, fick tolkhjälp av Pablo, kvalitet okänd.
Uppgift 2: 1 spelare, en tvärhand hög, utmärkte sig inte, Jocke Jensens polare, "utfyllnad".
Uppgift 3 (från såväl Källa 1 som Källa 2): Kostymklädd snubbe som såg ut som Eguren. I sällskap med Thomas Andersson och en misstänkt agent. Hur agenten var klädd förtäljer inte historien. Antagligen i smoking och med en dry martini i handen.

Spelare 1 kan möjligen vara identisk med spelare 2, och i så fall var nog tolkningen av "tolkningen" som en tolkning en feltolkning. Antingen det, eller också är Jocke fena på portugisiska.

(vi skulle kunna påpeka att Robert Laul är Jocke Jensens polare. Men vi avstår. Glöm att ni hörde det. Det var nog inte han.)

Vi utnämner härmed detta till en klasisk F5-dag.
Då har vi inte ens nämnt Björne.

***

Om Hammarby nu värvar Eguren så får de för fan se till att han hålls under uppsyn i livsmedelsaffären. Över huvud taget har Bajenhumorns vågor gått högre än på länge idag. Om det är ett sundhetstecken eller ett symptom får vi se.

Vad övrigt är, är ovanligt mycket så här mitt i sommartorkan. Det är nu officiellt bekräftat att Siboniso Gaxa skickas vidare på sin jakt efter att bli proffs i Europa (i hans fall är uttrycket, till skillnad från när det yttras av Hammarbyspelare, i högsta grad relevant!)...

...och Suleyman Sleyman talar ut och bekräftar för första gången det envisa ryktet om att han inte är 100% säker på att han vill fortsätta med elitfotbollskarriären efter denna säsong.

Sulan, snälla, besinna dig. En Handels-examen är inte så mycket färskvara som många tycks tro. Det som spelar roll är vad man gör under mellantiden. Du är elitidrottsman, spelar i ett av Sveriges mest mediabevakade lag, och du får - i och med att Hammarby är Hammarby - en unik insyn i ekonomiska absurditeter som går långt utanpå alla tänkbara studieexempel.
Värdet av det på din framtida arbetsmarknad är långt större än en praoplats på Deloitte, liksom. Det kan ju vem som helst med din examen fixa.
Dessutom skulle vi sakna dig så in i helvete.
Ge oss en sång, ge oss en signatur.

5 Comments:

Jag kan verifiera, vidimera och bekräfta att en av de efterlysta har identifierats och pekats ut som Sebastian Eguren. Han beskrivs vid ett första förhör av mitt vittne som lång. Klart över bajenspelar-medellängd.
Ytterligare förhör fortsätter...

7/12/2006 05:59:00 AM  

Dessutom kan inte Sulan tillåtas sluta utan att ha deltagit i målprotokollet en endaste gång.
Det går bara inte.

7/12/2006 06:14:00 AM  

Fast det vore lite schysst om han målade i sista matchen och det målet gör att vi blir svenska mästare.

7/12/2006 06:28:00 AM  

fredrik: inträffar det _MÅSTE_ vi ha kvar honom...

7/12/2006 07:28:00 AM  

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

7/22/2006 04:26:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home