Sunday, November 20, 2005

Saturering

Efter en ganska intensiv fredag har den här helgen varit överraskande fri från intryck. De förväntade krigsrubrikerna om Runströms kontrakt (vi var spiksäkra på att någon tidning skulle ta några siffror ur luften och visa hur Björne och Sandro "blåste" Hammarby) uteblev. Expressen verkar t ex fortfarande inte ha lagt märke till förlängningens existens. De har väl fullt upp med annat.

---

M.O.L.D.E klarade sig kvar i Tippeligaen efter en säker seger mot Moss och i det lyckorus som pågår tycker vi att det vore en smula oförskämt att logga in här och höra oss för om utifall att någon hört något om vad som händer med en viss mittback. Om någon annan är lite mindre fin i kanten, så kör hårt!

---

Det fanns någon som påstod att bloggen är död som konst... nä, som form. Det verkar ingen ha upplyst fotbollsfansen om. Så snart någon bloggare bestämmer sig för att lägga av har det dykt upp två nya. Hammarby verkar vara statistiskt överrepresenterade på den fronten. Bajen berör. Berör Landskrona? Vete fan, men de har också många skrivande supportrar i alla fall. Det kanske är som det var för oss - det är plågan av att hålla på en klubb i verklig (eller för den delen bara fabricerad) kris som får en att börja försöka hitta nya vägar att uttrycka sin frustration på.
Vi har hittat några nykomlingar som definitivt förtjänar att länkas.
Men vi är lite slöa just nu.

3 Comments:

Fan så mycket som jag loggar in här får du snart bjuda på en bärs.

Eller kan någon tala om för mig hur jag blockar de här €%&#"&%&€ pop-upsen.

/Flugan på väggen

Å andra sidan ska jag väl ligga rätt lågt efter mina senaste bravader;-)

11/20/2005 09:46:00 AM  

Pop-ups? Det var det jävligaste. Vi skyller ifrån oss på Blogger...

11/20/2005 09:55:00 AM  

Flugan:
Gå in på Google, klicka på Allt om Google och sen på Google verktygsfält. Ger en popup-block som funkar ungefär som Bajens försvar - det mesta stoppas, men ett och annat slicker igenom, och då blir man riktigt förbannad och tycker att det är helt värdelöst. Men jag har inga problem här iaf. 

Posted by spindeln i hörnet

11/21/2005 02:01:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home