Tuesday, November 15, 2005

Prognoser

Officiella ger ett par svar om backläget och ger därmed också upphov till fler frågor. Petur borta åtminstone över jul (och åter i matchtempo... när?), Sulan har en Ailton-skada som måste opereras och kräver tre månaders rehab, och även om det inte står i artikeln har väl Stoor också en knäoperation att "se fram emot"?
Det innebär att Hammarby är nere på fyra backar igen, (varav en är ständigt proffsaktuell, och en annan har lirat en handfull matcher på elitnivå de senaste åren) och det bidrar till att få de senaste ryktena att framstå som lite mer realistiska...

Fredrik Holster valde A-lagsspel i Häcken framför HTFF, och det gör han väl kanske rätt i. Han får därmed den tveksamma äran att bli årets första 100-procentigt avskrivna Silly-rykte. Grattis? och ha det så kul på Rambergsvallen...
Jonas Sandqvist räknas inte, det var mer önsketänkande från vår sida.

---
Ska man tro Lauls skvallersammanställning från Träsmaksgalan är det bara kontraktslängden som återstår att komma överens om innan det jävla bläcket kan börja torka. Det. Är. Fan. Inte. Så. Bara.

Vi skulle kunna krampa fram en pingismetafor som avslutning, men nöjer oss med att sno en från forumsignaturen Kenta J: Bägge har övergått till pennskaftsfattning nu.
Hoppas kan man ju.

1 Comments:

Du menar väl "penningskaftfattning" !!!

/Vasa

11/15/2005 01:53:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home