Tuesday, November 15, 2005

Back-up?

Det har surrat ovanligt många rykten den senaste tiden, och eftersom ett av dem redan blivit offentliggjort (på S T I L L B I L D) väljer vi att lyfta upp det på "nyhetsplats". Det gäller alltså Marcus Andreasson, Mannen från M.O.L.D.E. Han var högaktuell under den hysteriska backjakten i somras, men det stöp antagligen på att ett kvalstreckskämpande Molde inte ville släppa honom till ett rimligt pris mitt under säsong.

Andreasson har varit Moldes bästa back i årets Tippeliga, vann också cupguld i år, och han har uppenbarligen ett visst mått av självförtroende. Även Viking Stavanger uppges rycka i honom just nu.

---

Ett annat rykte är egentligen alldeles för löst för att förtjäna uppmärksamhet, men enligt ett antal Landskronafans rycker Hammarby även i Pontus Segerström, som gjorde ett ganska hyfsat år mitt i Bois-fiaskot.

Ska man tro på det gamla begreppet "ingen rök utan eld" tyder mycket på att Hammarby jagar backar. inte vänsterbackar, utan mittbackar. Men med Joakim Jensen och Klebér Saarenpää i nästa års trupp, och med Petur åter från skadan, är vi väl ganska välförsedda på den positionen? Eller?

Tre möjliga förklaringar, utan inbördes trovärdighetsordning:
- ingen vänsterback kommer att värvas, Max (och/eller Sulan) ska ut på kanten igen.
- backuppsättningen håller redan nu på att anpassas bättre för ett eventuellt 3-5-2. (det verkar... dyrt. Och tidigt.)
- någon är på väg ut...

4 Comments:

Lägger man till ryktena om Jesper Westerberg (Hässleholm/Bois) och ungdomen från Jönköping Södra, (Johansson hette han väl) blir det tydligt att intresset för backar är stort. Westerberg och Johansson är dock vänsterbackar. 

Posted by Än går det vågor

11/15/2005 05:44:00 AM  

Glöm inte Dennis Boskailo f 1988 mb från Köping FF och P 18 landslaget.
Han är dock mer på glid till dif tyvärr.
Tror bosse a lockar med a kontrakt och schysst betalt.
speltid lär det dock ej bli. 

Posted by Projekt 0221

11/15/2005 12:17:00 PM  

Men mina guldgossar har ingen flyttat på va? Jag hoppas de snygga killarna är kvar där de ska vara.

11/15/2005 03:56:00 PM  

Glamourprinsessan: Nädå, Petur rör sig ingenstans alls den närmaste tiden - han är nyopererad i knät - och i somras blev det klart att Mikkel stannar i ett par år till. Joakim Jensen kan ju inte gå nu, han har precis kommit. *host*

Kanske borde du ta dig en titt på vårt senaste tillskott också? Eftersom han kommer från Bosse Ringholms klubb är han ju juridiskt intressant om inte annat.

Lite otäckt att vi utan ansträngning minns vilka guldgossar det rörde sig om.

11/15/2005 11:21:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home