Monday, November 07, 2005

Förlorad igen?

I Göteborg är alla goa gubbar och har lämnat fullgoda förklaringar, som dock tydligen inte tål allmänhetens öron. Det lär finnas anledning att återkomma.

---

Fler icke-nyheter på närmare håll. Appelqvist kommenterar för första gången kontraktsförhandlingarna med Runström, och låter väl inte direkt hoppfull. Å andra sidan är kontraktsförhandlingar nästan alltid ett ganska snuskigt spel från alla håll, så det finns ingen anledning att revidera några uppfattningar förrän något är klart, alltså inte kvällstidningsklart utan bläcket-är-torrt-och-alla-frågetecken-är-uträtade-klart, åt ena eller andra hållet.

Suck.

---

Och så en liten knorr som berör "forwards från förr" - är det här droppen för Dedé? Skulle onekligen vara skönt att slippa se honom i Allsvenskan nästa år, inte bara på grund av hans obehagliga tendens att göra mål på Hammarby, utan för att hans - ska vi säga pondusfyllda? - närvaro är en smärtsam påminnelse om att så snart en Bajenforward börjar göra mål är den statistiska risken 85% att han kort därefter lämnar klubben under mer eller mindre spektakulära former.

3 Comments:

http://expressen.se/index.jsp?a=466744 ????

11/08/2005 12:06:00 AM  

Duly noted.

Och när John och Yoko Lennon
har gått på psykoanalys
och Robert Zimmerman flytt
till landet med miljonerna...


Ett krångligt sätt att säga "Vem kan man lita på?".

11/08/2005 12:21:00 AM  

..man kan iaf hoppas..

11/08/2005 01:18:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home