Thursday, November 17, 2005

Älska fotboll...

" [...] Efter slutsignalen utbröt ett fullständigt kaos. Spelarna och domaren tvingades fly från planen och de rasande supportrarna. Väl vid omklädningsrummet fortsatte bråket - mellan spelarna och ledarna. Det ena lagets hjälptränare lade krokben för en motståndarspelare, varpå dennes lagkamrat måttade en spark mot tränarens rygg. En annan spelare från hemmalaget gav sig då in i striden och sparkade mot två av motståndarlagets spelare, varpå en svarade med att ta strypgrepp på honom. Flera spelare drogs då in i bråket.
En av bortalagets spelare behövde sjukhusvård, men vilka konsekvenser slagsmålet får i övrigt beror på hur det ansvariga fotbollsförbundet väljer att agera."

Detta fejkade tidningsreferat härstammar inte från division 7 Härjedalen*) utan från den avgörande play-offmatchen till VM mellan Turkiet och Schweiz. Goda föredömen, javisst.

*) Inget ont om Härjedalen, där är alla säkert jättesnälla. Det var ett exempel, Helge!

PS: Det var inte vi som mejlade Laul. Men det är ju själva fan att när man äntligen lyckats masa sig upp på topp 5 igen... ;)

4 Comments:

Förbannat bra blogg, denna. Kul!

Ny diskussion på min blogg samtidigt som omröstningen fortsätter. Nu handlar det om arenor också. Vilka som är bra och dåliga. Blir glad om många lämnar kommentarer. Har inte rest på bortamatcher på 20 år, men jobbar på massor av matcher varje år:

http://studiomannen.blogspot.com

11/17/2005 06:08:00 AM  

Tack Peter... men nu ligger du farligt nära gränsen för spam.

Vi skriver av förseelsen som "smittande entusiasm" den här gången, ok?

11/17/2005 06:22:00 AM  

Det jag skriver nu kommer således att få dispens också, eftersom jag vill be om ursäkt. F'låt!!!!!Kommer att skriva mera, men inte för att göra reklam för min egen blogg. Varför ska jag skriva mera? För att det här är en av Sveriges bästa bloggar! Har jag fyllt smörstatistiken nu? Tack, Bajare!

11/17/2005 08:17:00 AM  

Vet Laul för en gångs skull nåt som alla trogna inte vet om eftermiddagen...?

11/18/2005 02:11:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home