Monday, November 21, 2005

Et tu, Batan

I efterdyningarna av Djurgårdens värvning av Stefan Batan tävlar fotbollsbloggar över hela landet i att hitta det bästa citatet från hans korta, stormiga tid som "kvällstidningsklar för AIK". Vår vinnare kommer från Stefan "Hatt-Baby" Söderberg i Expressen den 12/11. Det måste, med 20/20 hindsight, betraktas som en av århundradets stora sportgrodor. När förhandlingarna var avslutade tidigare i veckan kramade Batan om mig i ren glädje.

Jepp. Och sedan högg han dig i ryggen. När man nu börjat ladda inför säsongsavslutningen av Rome är det inte svårt att få lite Caesar-vibbar.

Men Stefan Söderberg är i alla fall HELT klar som sportchef i AIK de närmaste fyra åren. Väl?

Presskonferens hos AIK i eftermiddag. Den ska vi försöka tjuvlyssna lite på. Av alla inblandade i den här soppan känns det trots allt allra skönast att allas vår favoritagent Anders "Springmasken" Carlsson verkar ha spelat en framträdande roll... (och nu ska han kränga Kevin "Biggus Bonus" Amuneke - till Djurgården. Det här blir fan bara skojigare och skojigare...)

---

Det är underligt alltså, här värvar Djurgården en U21-landslagsman vars spelarkvaliteter lovordats från både höger och vänster, och den spontana reaktionen är att börja gapskratta. Sådant händer ytterst sällan.

4 Comments:

Jag känner en oerhörd skadeglädje. Varit tvungen att ringa och tracka gnagarvännerna ett tag och råttorna på jobbet fick en tuff dag. 

Posted by Dan Eriksson

11/21/2005 08:16:00 AM  

Batan verkar ju inte vara läskunnig.

"- Det var problem med agenten. Jag blev lurad av honom, min rådgivare. Jag fick ett kontraktsförslag från AIK i somras men det jag skrev på nu var inte likadant. Det var i och för sig inte AIKs fel, säger han till Svenskafans.com."

Hoppas nån kan förklara för honom vad han nyss har gjort. Det är ju uppenbart att han inte hört talas om Jesper Jansson, Janne Eriksson osv.

Kärt barn har många namn, men inget land?

11/21/2005 08:34:00 AM  

Ibland är det roligt att bara stå brevid och titta på.

11/21/2005 09:34:00 AM  

Det är ju synd om killen. Nuff said.

Men det mest pikanta i den här historien är ju spm gvsu mycket riktigt påpekar Carlssons roll i sammanhanget.

Och Djurgårdens.I ett nummer av Offside för lite drygt två år sedan (eller var det ett?) Uttalade sig Bosse Andersson om Anders Carlsson på ett sätt som var svårt att tolka som något annat än att Djurgården inte tänkte göra några mer affärer med honom.

Nu verkar iofs Batan ha stekt Carlsson också - vilket är det enda smarta den killen har gjort den här veckan... eh året.

Nu ska jag ringa Pelle Kotschak och fråga om de tänkt värva tillbaka Lolo Chanko när de ändå är i farten.

Flugan på väggen

11/21/2005 12:01:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home