Monday, November 21, 2005

Det svänger om Batan

Fullständigt off-topic, men det går liksom inte att komma förbi funderingen: Vilka supportrar är mest sura över det här? AIK:s eller Djurgårdens?

Det lär bli, eh, spännande tider ett tag framöver...

Ytterligare en vänsterspringare till DIF, alltså. Har de verkligen plats för Nylund? Hoppas inte.

5 Comments:

Ja, just nu är det ingen tvekan vilka som är surast. Det är bara att kika in på lagens respektive forum.

Personligen är jag glad som ett barn på julafton. Det är inte var dag under ens uppväxt som man fått se Djurgården norpa AIK:s spelare mitt framför näsan på dem (snarare tvärtom). Och nu händer det två gånger på mindre än en månad.

Fantastiskt.

Spelar egentligen ingen roll om han kostade multum och spelar som Fredrik Dahlström (nåja). Den skadeglädje jag och många med mig känner nu är värt varenda krona.

11/21/2005 04:43:00 AM  

- Men det där med AIK-hjärta och sådant är en tidningsgrej, det kommer inte från mig. Jag har skrivit på för Djurgården, hjärtat är blårandigt, säger Stefan.

Jo,jo, han har nog ett hjärta lika färgglatt som den regnbågsfärgade pluskan han har i bakfickan.

11/21/2005 04:44:00 AM  

empae: Touché. Men skadeglädje är färskvara.
Risken är väl också att det kommer att bli rätt jobbigt för Batan framöver - vi har ju sett en del sådana exempel tidigare... under de premisserna kan det bli svårt för honom att upprätthålla sin nivå som spelare. Flyr han till Norge om ett år?

---

Garageland: Hittade ett par till.
- Jag har en mycket bra relation till AIK. Batan, 7/11 (DN)
- AIK är en storklubb som är på väg upp till allsvenskan igen och jag tror på klubben. Det var det som lockade mig mest. Batan, 7/11 (DN)
- Djurgården är en bra klubb, men tyvärr kändes det inte rätt att gå dit,Batan, 1/9, FotbollDirekt.

Listan kan nog göras lång.

11/21/2005 05:00:00 AM  

grönvita: Tror också att lappkastet kan innebära problem för Batan med exempelvis överförfriskade rullmössor, men...

...i förlängningen slår det naturligtvis tillbaka på AIK självt. Vilken spelare vill ens bli förknippad med en eventuell övergång till AIK när denne vet att det vankas hot och sparkar, vare sig övergången blir klar eller inte. Om Batan råkar ut för något skit, så tror jag AIK får inrikta sig helt på att värva spelare, som saknar insikt i AIK, från utlandet.

Skulle kunna säga att ingen gjort så mycket för Djurgårdens och Hammarbys tidigare och framtida värvningar som dessa firmakillar, men skulle hellre se att de satsade på sina påstådda "toppjobb i näringslivet".

11/21/2005 05:34:00 AM  

Kan bli kul för Batan att spela derbyna på Råsunda.... 

Posted by Fabian FoXX

11/21/2005 05:35:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home