Saturday, December 02, 2006

It's my party, and I'll cry if I want to

Vårt usla tippande verkar ha spridit sig till andra sektorer än de rent resultatmässiga. Häromdagen raljerade vi i korthet, och i ett helt annat sammanhang, över det faktum att George Moussan knappast skulle återfinnas i A-truppen nästa år.
Vips så hade bläcket torkat.

Grattis och välkommen i gänget George - vi hoppas att du lyckas styra upp HTFF:s förmåga att undvika att släppa in mål på fasta situationer (och andra situationer med, förstås).
Dessutom tippar vi iskallt att Sebastian Eguren, Max von Schlebrügge, James Keene och Rami Shaaban inte heller återfinns i Hammarbys A-trupp nästa år. Så det så.
Vadå "gapa efter mycket"?

***

...grönvita sidan upp! var representerade på Vi Är Bajen-festen på Marie Laveau. Det var en intressant afton med ett artistuppbåd som inget annat Allsvenskt lag lär kunna vara i närheten av att matcha på en motsvarnade kväll - okej att vissa mediala profiler har den dåliga smaken att hålla på andra lag, men det är en annan sak att manifestera det idéellt...
...och efter att Max lirat gitarr, Petur sagt adjö och publiken skanderat DET FINNS BARA EN - SEBASTIAN EGUREN (han såg jävligt rörd ut) förkunnades det att Petter Furuseth Olsen röstats fram som årets Bajenspelare.
Det pajade faktiskt inte stämningen nämnvärt, det heller.

Sedan Vårsång. Vi älskar Vårsång. Vårsång får oss att grina. Fy fan vad långt det är till våren.

Vi borde verkligen ha en huvudsponsor som brygger grejer. Både Carlsberg och Heineken går ju i grönt och vitt...

***

En annan punkt i "kul att ha fel"-matrisen: Clear Channel äger, om vi och våra förvisso trovärdiga uppgiftslämnare inte misstagit oss, inte längre EMA Telstar. Så var det sagt.
Skål!

1 Comments:

Vad skulle T.A. vara utan "Vårsång"?
"Vi är Bajen och vi är bäst ändå"

12/02/2006 02:50:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home