Monday, October 02, 2006

Ont i kropp och själ

Det tog ett par dagar, men inför kvällens match mot Malmö är vi nere på jorden igen, och på god väg ner i underjorden. Det är bara att läsa skadestatistiken så förstår ni.

I övrigt har inte ett skit hänt. Utom i handbollen, förstås.

Allt annat än en förlust ikväll vore en bragd.

3 Comments:

Sportbladet skriver i en "inför matchen" artikel att Malmö har många skador. Visserligen sant.
Men Hammarbys skadade/avstängda lista är så lång att de inte ens får plats med någon kommentar.

Aubynn på topp. Tack.

10/02/2006 06:43:00 AM  

märkte också det....sjukt va mycket skador vi har haft denna säsong... trodde att förra året va jobbigt, då hade vi inte ens målskyttet på vår sida...

10/02/2006 04:03:00 PM  

Det måste vara något slags världsrekord att samma domare har tvingats kliva av på grund av skada i två matcher mellan samma lag på samma arena. Det var ju Fröjdfeldt som skulle ha dömt den där matchen mot MFF 2002 också. Tycker dock att fjärdeflöjtaren var riktigt bra, jag håller inte med om att Paulinhos frispark var så jävla billig som Åkeby domderar om. Danne Bakåt sätter armen i bröstet på Pålle, och det är ingen hård smäll men likafullt är det en smäll. Vad gäller deras offsidemål så uppfattade i alla fall jag det som att Covic stannade upp när domaren blåste, så hade det inte varit avblåst hade Jonatan Johansson inte hunnit först på bollen så då hade det inte blivit mål i alla fall.

10/03/2006 12:13:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home