Thursday, July 13, 2006

Morning has broken

Även om orken tröt för ...grönvita sidan upp! till slut verkar Hammarbyledningen ha köpt på sig lite koffeintabletter (eller kan det vara koka-te?). Det uppskattas. Sent i natt blev det alltså helt klart (det går kalla kårar varje gång vi använder ordet "klart" men vi tar risken) att Sebastian Eguren tillhör Hammarby säsongen ut, med option på att köpa loss honom för en i förväg fastställd summa.

Av folkhumorn är han redan döpt till Kapten Kola.

Vi har ju varit ytterst skeptiska till Sebastian Eguren redan vid övergångskaoset i vintras, och vi har fortfarande inte ändrat åsikt i frågan, men vi välkomnar helhjärtat det faktum att han får chansen att bevisa att vi hade fel (igen, ska väl tilläggas. Vi har haft fel många gånger förr.).

I det läge Hammarby är nu är han ett välkommet tillskott till truppen. Om han sedan platsar i startelvan återstår förstås att se.

I värsta fall blir hans säkert rätt ståndsmässiga lön nu en belastning för klubben i några månader och sedan är det morsning och goodbye. Men han kan i alla fall fylla ut träningarna.
I bästa fall får vi en klass-spelare - med åtminstone de fysiska egenskaper Bajens mittfält saknat i vår - till ett förmodat reapris.
Sanningen ligger nog, som så ofta, där emellan.

Bienvenido, Sebastian!

***

I övrigt är det förstås ganska dystert. Det här är första morgonen utan Björne. Och även om Hammarby - om man ska tro Björnes citat i kvällspressen, alltså - fick bättre betalt än de första uppgifterna gjorde gällande ("åtta siffror" - ack om det varit ett pundtecken framför också...), och även om vi unnar honom chansen, och även om det är saknad vi känner snarare än bitterhet, så...
...ja, det är så jävla tomt!

För att ge lite förståelse till varför det är så tomt för oinvigda som snubblar hit hänvisar vi till den här sidan.
Vi hoppas att det finns skäl att uppdatera den även i framtiden.
Och att han har ett par år kvar som forward när du vänder hem.

(pappers)Expressen skriver att Thom Åhlund har mardrömmar om att även Max kommer att säljas inom en nära framtid. Så länge Patrick Englund är hans representant är vi bara lite oroliga.

En svag agent är den bästa huvudkudden.

3 Comments:

Ahhh! Björne kom tillbaka!
Fast som mittback är nog inte troligt. Petur lär hålla minst ett decennium till. Sen ska ju Gerrbrand tillbaka och Kleber bli frisk. /Diego

7/13/2006 01:23:00 AM  

Tack för att du länkar till Björn Runström Fansajt, Den kommer fortfarande att uppdateras... Vi önskar Runan lycka till i Fulham och Premier Leauge. Han stora mål har han redan satt. Att få sätta ett mål eller två mot storlag som Man Utd och Chelsea

/Fredrik

7/13/2006 03:39:00 AM  

Fredrik: Ert arbete uppskattas också!

7/13/2006 04:49:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home