Tuesday, July 25, 2006

Good news, bad news

Sebastian Eguren är spelklar nu, och Suleyman Sleyman ska magnetröntgas. Det svänger, i vanlig ordning, om Bajen.

Men ska man tro förhandssnacket börjar Eguren på bänken, och Bajen lirar mittfältsromb med Fischbein och Pablo på innermittfältet. Det känns inte särskilt bra. Inte för att Fischbein eller Pablo nödvändigtvis är dåliga spelare, utan för att det var med en sådan uppställning som Bajen blev fullständigt upprullade, nerkämpade och utklassade på samma konstgräs i fjol.

Det var förresten Pablo som gjorde Bajens mål i den skitmatchen. Får vi be om en repris? Just av det, alltså, inte av resten.

Att få barn är något av det underbaraste man kan uppleva här i livet. Men å andra sidan väntar den som väntar på något gott aldrig för länge, vilket vi med all önskvärd tydlighet fick uppleva 2001. Därför hoppas vi att familjen Covic kan vänta ett dygn till. Tack på förhand. Målvaktsuppställningen Lekström / Moussan känns nämligen inte helt respektingivande.

Egentligen är det enda som talar för Bajen idag att Fischbein spelar från start och verkar ha någon sorts tumme med gudarna. Å andra sidan är sviter till för att brytas, om det inte handlar om (Sverige - England, tydligen) och vårt sinne för vidskeplighet är lite begränsat. Även om vi slutat tippa.

0 poäng är väntat.
1 poäng är helt okej.
3 poäng och all bets are off. Igen.

Det är härligt att vara en serieledande underdog.

9 Comments:

Målvaktsuppsättningar känns det som om man aldrig kan sia om på förhand...

Kommer speciellt ihåg tre olika tillfällen med Bajen anknytning:
1. Premiär borta på tjongavallen, deras ordinarie målvakt Daniel Andersson skadad och in kom en gänglig 17 åring. Fan va gött, detta vinner vi stort. 17 åringen hette Andreas Isaksson, och inte vann vi.
2. Lasse Eriksson skadar sig i slutet av matchen hemma mot Henkeborg, in kommer Thomas Höglund, reserv som sett bra ut i cupen och b-fighter. 1.5 match senare är Höglund petad till nummer 4,5...
3.Elfsborg hemma förra året, Wiland skadad och in med orutinerade Abbas Hassan. Han gör en kanonmatch och nyper en straff har jag för mig.

Med detta vill jag bara ha sagt det tjänar inget till att oro sig över Lekström/Moussan än. Det kan vara det bästa som hänt Bajen i år! Antagligen inte, men kanske.


/Dirac

7/25/2006 01:02:00 AM  

Att abbas hassan gjode en drömmatch är en myt. Han var darrig hela matchen men utsattes aldrig för några svårare prov eftersom bajen var dåliga i den matchen. Hade bajen bara kammat till sig lite i den matchen så hade det nog kunnat slinka in på två¨och tre baljor bakom honom.
Dessutom är det lite Pål Lundin varning över Wiland; han blandar och ger friskt.

7/25/2006 02:14:00 AM  

Visst såg han darrig ut, men han räddade likt förbannat ett antal frilägen o dyl, och därmed räddade han poängen åt Elfsborg.

Tycker ofta när jag spelar själv att så fort man säger att motståndarnas målvakt ser darrig eller kass ut så nu ska vi ut och pytsa hur mycket som helst, brukar de på något underligt sätt hålla tätt. Vet inte om det är att man håller igen lite för han är ju så kass så jag kommer göra mål ändå...

7/25/2006 03:36:00 AM  

Vi hoppas att de ställer upp med Wilandh. Han är kanske jämnare än Abbas Hassan, men har inte i närheten samma kapacitet när det gäller att att göra något utöver det väntade, som Hassan har.

7/25/2006 03:44:00 AM  

Efter Lekströms otroligt stabila premiär igår - I hate to tell you I told you so.

Dirac

7/30/2006 10:53:00 PM  

Dirac: Kom igen, det gör du inte alls. Du älskar att säga det. Och vet du vad - det bjuder vi på. :) 

Posted by ...grönvita sidan upp!

7/31/2006 01:03:00 AM  

Here are some links that I believe will be interested

8/05/2006 02:55:00 PM  

Here are some links that I believe will be interested

8/09/2006 05:10:00 PM  

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

8/11/2006 01:02:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home