Tuesday, July 18, 2006

Tack, men...

Första nyheten på ett tag i tränarjakten är att Thom Åhlund inte kommer att göra en Lagerbäck nästa säsong. Vi vet inte riktigt hur vi ska ställa oss till det. Vi gillar honom, men frågan är om han hade haft de kvaliteter som krävs av en huvudtränare i Allsvenskan.
Nu får vi inte veta det heller. Åtminstone inte nästa år, och åtminstone inte i Bajen.

Vi kan inte låta bli att undra hur det sett ut bakom kulisserna. Nobbade Thom Bajen, eller nobbade Bajen Thom? Någon indikation på det lär vi inte få förrän det visar sig om han fortsätter som assisterande 2007 (han är ju åtminstone kontrakterad).
Vi hoppas det. Skulle kännas lite tommare (här övervägde vi länge att skriva "thommare", men...) annars. Å andra sidan brukar ju en ny tränare vilja välja sina underordnade själva.

***

Vi har, för att visa att vi fortfarande kan vara lite på tårna, uppdaterat tränarlistan. Vi lade till ett namn också, även om det inte känns som "rätt" namn utifrån, wait for it, parametrarna.

Torkan vad gäller konkreta nyheter är total, både på tränar- och spelarfronten. Abstrakta nyheter finns det gott om, det surras om forwardslistor och hemliga avtalsförhandlingar, men några namn har vi inte lyckats få tag i, och även om vi hade fått tag i några namn vet vi inte om det hade varit rätt att droppa dem här. Åtminstone inte så länge inget är klart.
Om någon någonsin tvivlat - vi är supportrar i första hand, skribenter i andra, nyhetsförmedlare i tredje.

Publish, don't publish - either way you'll be damned.

***

Annars är vi ganska tillfreds denna morgon. BAJENS KRIS-FEST på Expressens förstasida måste vara någon sorts rubrikrekord.

Allsvensk ledning med fem poäng och ingen tar Hammarby på allvar. Det är precis som det ska vara.

Åtta poäng, sedan är nog kontraktet klart.

4 Comments:

"Allsvensk ledning med fem poäng och ingen tar Hammarby på allvar. Det är precis som det ska vara."

Ha ha, ja! Ljuva kris, härliga kris!!!

/Johan

7/18/2006 04:08:00 AM  

"Krisfest", "Skandalvärvning", bla, bla, bla... Tablioderna har inte tagit sémester i juli. Fan de säljer sin syrra eller högerarmen för ett blowjobb. Men det är ju klart, Bajen måste sälja lösnummer, ingen tvekan om det. 

Posted by klasse

7/18/2006 12:36:00 PM  

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

8/12/2006 06:24:00 AM  

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

8/17/2006 10:56:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home