Thursday, November 24, 2005

Pjäserna uppställda

Start-elvan är definitiv. Hammarbys elva är den ...grönvita sidan upp! vill se. Den kanske väcker ett par frågor. Som till exempel: Ni har dissat mittfältsromben sedan i juli, varför ska vi återuppväcka den nu?

Jo - för att den under 2005 fungerade endast sporadiskt, och i allmänhet när motståndarna spelade 4-3-3 med högt och aggressivt försvarsspel. Precis som Djurgården...
...och Start.


Ken­neth Høie
Stei­nar Pe­der­sen - At­le Roar Hå­land - Bård Bor­ger­sen - Jon Mid­ttun Lie
Bjar­te Lun­de Aars­heim - Joey Hardarson - Geir Lud­vig Fe­vang
Alex Va­len­cia - Todi Jóns­son - Ste­fan Bärlin.

Björn Runström - Paulinho Guára
Jeffrey Aubynn - Petter Andersson - Petter Furuseth Olsen
Mikkel Jensen
David Johansson - Max v Schlebrügge - Suleyman Sleyman - Fredrik Stoor
Ante Covic


Bänk: Jon Rytterbro, Klebér Saarenpää, Eric Fischbein, Haris Laitinen, Erkan Zengin, Mikael Andersson, Pablo Piñones-Arce.

Om det låser sig för Petter under matchen kanske det är dags för Pablo att få chansen "på riktigt" i den nya rollen.

Fan vad skönt med sju avbytare. Ändå ser bänken rätt okej ut.

För övrigt verkar Odd Grenland-stadion vara Norges Vångavallen. Utan löparbanor - men för en gångs skull hade nog löparbanor inte kunnat göra saken mycket värre. Och har de inte byggt bort löparbanorna på Vångavallen? Vem fan bryr sig förresten om Vångavallen.

Ösregn ikväll. Var rädda om benen. Särskilt ni fem som är mer eller mindre kuranta i backlinjen. (Mer eller mindre = två i operationskö, och en Klebér vars fysiska status trots allt får betraktas som... osäker.)

***

Intressant iakttagelse ang Winsnes från Rosenborgs forum. Är ju i och för sig bara en enskild supporters spekulationer, men vi griper gärna efter halmstrån.

"Forøvrig syntes det vel klart at han har spillt sin siste hjemekamp på en stund, siden han var veldig nedbrutt etter han kasta skjorta si... "

Skjelbred är hur som helst borta hela vintern. Ännu oklart exakt vad det får för konsekvenser för Rosenborgs planer på att släppa Doktorn. De flesta fansen verkar vilja ha honom kvar nu.

7 Comments:

Tycker eran startelva ser helt okej ut... Hoppas att det lossnar för Paulinho. Annars kan man alltid flytta upp Petter A tillsammans med Runa (dom har fungerat bra tillsammans) och sätta in Pablo eller Haris på den offensiva mittfältspositionen. Håller helt klart med er att diamanten bör testas igen denna match. Däremot undrar jag inte om Erkan borde få starta ändå? Det lär bli grisigt på den blöta planen, och Erkan jobbar ju väldigt mycket bättre än Pfo... tror inte att Pfo är rätt spelare just denna matchen, även om jag gillar honom skarpt. Alternativt att bänka Jeffrey som inte heller är känd som nån grovjobbare och sätta Pfo där, fast det vill jag helst inte. Aubynn var ju en av dom klart bästa på plan mot Väsby, tycker jag. Det var nog allt jag ville säga. =P

11/24/2005 06:56:00 AM  

Ja, det finns ovanligt många möjligheter att välja bland. Vi skulle ju inte protestera vilt om Erkan finns i startelvan. Däremot tror vi att PFO kan få en liten extra kick av att lira i Norge. Fånigt, kanske, men ändå. Hareide kanske är på läktaren? ;)

11/24/2005 06:59:00 AM  

Hoppas också att Sulans och Max fina mittbacksspel håller i sig om det blir dom två i mitten (vilket det lutar åt, tror inte dom slänger in Klebér här) Synd att jag har fotbollsträning idag, annars kunde jag följt matchen via nätet... Tippar 2-1 till Bajen iaf... Paulinho och sen kommer Pablo in och sätter en. Snacka om att dom två skulle må gott av att måla.

11/24/2005 07:09:00 AM  

Tack för er anarkistiska hållning till sillyfenomenet. Visst mår vi alla gott av lite spekulationer kring gubbar som kommer och går - kan inte bry mig om det är planterat eller ej.
Tvivlar på att det höjer eller sänker en spelares pris på marknaden.
De som håller i värvningarna vet väl vad en kis är värd för det egna laget - nä, lite fantasier har väl ingen dött av eller hur?
Keep up the good work GVSU - let´s silly. 

Posted by slumpen

11/24/2005 07:54:00 AM  

slumpen

11/24/2005 07:54:00 AM  

DEt Är ju i alla fall tydligt att det fungerade denna gang... =)=)=)

Oskar

11/24/2005 10:53:00 AM  

UNDERBART! måtte våra okrönta kungar krönas till segreare i RL :D

11/24/2005 12:29:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home