Sunday, August 28, 2005

Ut med packet

Ett antal av de 11017 biljetter som fram till i fredags bokats till Hammarby-Elfsborg tillhör enligt Expressen representanter från Groningen. De borde inte vara välkomna, med tanke på att de i samma tidning bekräftar att de har för avsikt att värva Björn Runström som Bosman.

Här är således en lagom politiskt inkorrekt länk (RTF-format) för den som vill författa ett litet tifomeddelande till "representanterna". Et anspråkslöst förslag är "Kanker op, boerenlul!" eller "Vieze verrotte aambeiebeffer, je hoerige moeder pijpt goed - ga kots drinken ranzige smegmakegel!" (det kanske blir lite långt, men är å andra sidan svårt att missförstå...)

Skriv PÅ, Björne!

Att Runström inte har stängts av från spel, att han fortfarande påstår sig bara förhandla med Hammarby, och att Äpplet låter relativt självsäker i Expressenintervjun (som i skrivande stund bara finns i papperstidningen) är förstås trevligt.

Men det räcker inte på långa vägar för att stilla en orolig Bajensjäl.

Mycket diskussion om arenakostnaden. Enligt lösa uppgifter skulle det i de 1,6 miljarderna bland annat ingå kostnader för överdäckning av Nynäsvägen för att skapa parkeringsyta, och för en ny tunnelbanestation. Förhoppningsvis framgår de verkliga utgiftsposterna i den vid det här laget mytologiska fördjupade förstudien, när i hela friden den nu dyker upp.

Det är enormt mycket positiv energi i Bajen just nu, men i vanlig ordning hänger allt på en skör tråd. 0-2 mot Elfsborg, fortsatt kontraktsstrul med Runström och en uppskjutning av arenabeslutet till i vår och vips! är man på avgrundens botten igen.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home