Saturday, August 20, 2005

If I die before I wake

...här är de där reflektionerna som kändes som en bra idé just då.

Det viktigaste som hände den här dagen var förstås att Paulinho och Joakim Jensen spelade match. Och överlevde. Inte ens några lårbaksidor, enligt de första rapporterna. Absurt.

När Paulinho byttes ut med kvarten kvar överfölls ...grönvita sidan upp! av en skrämmande insikt. Just då, just i det ögonblicket, tyckte vi väldigt, väldigt bra om Zoran Lukic.

Innan dess hade vi beskådat halvtidspausen, där företrädelsevis Malmö-PPV-publik (gissar vi) bjöds ett potpurri av Samba-Pålles 33 (eller var det 34?) allsvenska mål. Nu fattar man äntligen varför det där med videojuggarna verkade vara en bra idé just då. För av collaget att döma är det Real Madrid nästa för grabben...
Snacka om vacker indoktrinering. Var det Patric Ljungström som hade satt ihop det där?

Det ryktas att effekten redan märks rejält på biljettförsäljningen. Om inte spelet skär ihop alldeles har han snart betalat sig själv. Men för att det ska funka måste vi först av allt klippa Häcken, och det är svårare än många tycks komma ihåg just nu...

Inte fullt så mycket koll på Finlandsmatchen, men Jensen lär ha varit bäst på plan trots 0-2-förlust. Är det ett värdigt eller ovärdigt slut? Döm själva. Han är vår nu.

Det fanns en massa annat i skallen också, men saker försvinner lätt en natt till söndag.

3 Comments:

På tal om absolut ingenting; När jag ska gå in på PFO's blogg kommer jag bara till nån jävla porrsida. Någon mer som har samma problem och hur löser jag det?

8/21/2005 03:47:00 AM  

Nej, pfo:s blogg fungerar utmärkt...
Har du virus eller kapare i datorn? Kolla det!

8/21/2005 04:29:00 AM  

PFO´s bloggsida ger läsaren en ohämmad njutning. Du kanske bara förväxlade det sköna innehållet?

8/21/2005 04:33:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home