Tuesday, August 16, 2005

Reklampaus

Äntligen hemma.

Vi har haft anledning att lägga till ett helt knippe grönvita bloggar, vilket förstås är kul. Det sägs att den färska men inte oävna "Stockholm - Söder" (inte att förväxla med Sthlm-Södra) skrivs av en tonåring. Jävlar vad gammal man känner sig.

Det vore förmätet att tro att ens egen eller någon annans blog sitter inne med Sanningen om hur saker och ting står still i Hammarby, men ju fler infallsvinklar desto bättre. Och alla har sin GREJ där ingen slår dem på fingrarna.
Själva räknar vi med S T I L L B I L D och Tigerrandigt för inside från träningarna, den sistnämnda och Bajenfacit för det rena, oförfalskade och berusande statistiknörderiet, Junivallen to see how the other half lives och PFO för vår dagliga dos... öh, PFO.

Vad gäller övriga adelningar har vi lagt till "kvällstidningsfotbollsblogpionjären" Oddleiv Moe för den som vill hålla koll på vad det skvallras om i norsk fotboll. När Oddleiv skriver om Rosenborgs-krisen brukar han klocka in på sisådär 2-300 kommentarer. Norrmän kanske är mer väluppfostrade vad gäller netikett än svenskar? Undrar om Laul skulle våga ha en kommentarsfunktion? (Och om Aftonbladet skulle låta honom?)

Igår kväll fick ...grönvita sidan upp! äntligen tillfälle att se Helsingborgsmatchen. Trots att vi visste resultatet var perioden mellan 3-1 och Erkans kanonträff ett enda långt lidande.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home