Saturday, November 11, 2006

Feberdimmor

Influensa har däckat nyckelpersoner inom ...grönvita sidan upp! under den senare delen av veckan, så all information vi förmått uppfatta har varit luddig, segmenterad och inhöljd i dimma.

Anders Linderoth ska visst till Viborg. Good for him! Vi hade en känsla av att han var på väg till Ålesund (ständigt detta Ålesund!) och skulle ta PFO med sig, men just det visade sig alltså vara en febermardröm.

Ola Toivonen sägs visst vara på väg till Hammarby. Vi skulle kunna räkna upp femtio anledningar till varför vi inte tror på det ryktet (ett axplock: priset och det faktum att han spelar på just den position där Hammarby faktiskt har jävligt gott om förstklassiga alternativ) men nöjer oss med att konstatera att Yeah. That's gonna happen. Det sa vi å andra sidan om Bajens förra värvning från Örgryte också.

Max på väg till FCK och Stoor på väg till RBK? Om vi blundar riktigt riktigt hårt, så...
...nej. Det känns nog som att det kan bli så att Max försvinner. Tror inte han är sugen på att förlänga en gång till om det inte blir pengar i Eguren-nivå. Det är nog Hammarby dessutom väldigt medvetna om...
...rubriker som "NYTT DRÅPSLAG FÖR HAMMARBY" (Expressen idag) blr dock mer än lovligt larviga. Max von Schlebrügge säljs bara om Hammarby erbjuds pengar som motsvarar hans värde för klubben. D v s jävligt mycket pengar. Där har Bajens nya informationsansvarige sin första stora utmaning - röj upp bland krisrubrikerna lite...
...men oavsett vilket, säljs Max vore det förstås mer än lovligt korkat att sälja Fredrik Stoor. Det är liksom illa nog att halva den ordinarie backlinjen från 2006 försvinner...

Tony Gustavsson har börjat träna Hammarby och konsensus verkar vara att han gett ett gott intryck både på plan och framför intervjumikrofonen.

Östermalmsnytt, av alla, hävdar att det kallas till presskonferens i arenafrågan, med Stockholms stad, Hammarby och Djurgården, inom ett par veckor. Artikeln är hårt gårdsvinklad, men det är uppenbart att konkreta besked ligger nära i tiden.
Är det förresten en tillfällighet att både Hammarby och Djurgården håller informationsmöten den 15 november?

Drömde förresten just att Svenska Cupen fortfarande existerade. Definitivt dags att lägga sig igen.

1 Comments:

Du glömde Johan Dahlin som ersättare för Ante Covic.

Förresten jävligt märkligt att det två dagar i rad dyker upp rykten om just Martin Dahlins spelare i expressen.

Det låter inte alls planterat för att öka lönebuden. Johan Dahlin och Ola är nog vi också intresserade av. Men inte så jävla intresserade.

Krya på er.

11/11/2006 09:06:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home