Tuesday, November 07, 2006

Prognoser

Det är oerhört mycket rykten i dessa dagar, och därför känns det rätt att helt kort konstatera följande fem grundläggande regler för att behålla sansen på någorlunda rimlig nivå under Silly Season.

1. Inget är klart förrän bläcket är torrt.
2. Lita aldrig på en agent. Eller på en spelare i en förhandlingssituation. Eller en klubbledare i en förhandlingssituation.
3. Tänk på att media i allmänhet skiter i regel 1 och 2 när de nyhetsvärderar.
4. Således kan du inte lita på någon.
5. Läs om regel 1.

Men för att göra en lång historia kort så påstås det att Sebastian Eguren är på väg till FC Köln, samtidigt som det påstås att han stannar i Hammarby. Suleyman Sleyman påstår att han kommer att skriva på, vilket även Petur Marteinsson påstod tills han skrev på för KR Reykjavik.

Pablo Piñones-Arce påstår att han vill stanna i Hammarby men att han kommer att lämna trots att Hammarbyledningen påstår att det pågår nya förhandlingar medan hans agent Oliver Cabrera (igen!) påstår att han nobbar Hammarbys bud men att en fortsättning är upp till Hammarby. Och PFO påstår att han håller alla dörrar öppna.

Ante Covic, slutligen, påstår att han nu bestämt sig för att flytta hem till Australien, och även om vi skulle kunna hänvisa till regel 1 här, tror vi att det stämmer. Trots att ingen mur är så hög att inte en åsna lastad med guld kan komma över den. Ante Covic har varit på väg bort från Hammarby sedan i somras, och inte gjort någon hemlighet av det, även om det knappast var Newcastle Jets eller Perth Glory som han föreställde sig då.
Därmed har Hammarby haft oerhört gott om tid att ersätta honom och vi räknar med att klubbens nye förstemålvakt presenteras i god tid före Royal League-premiären mot Lilleström, för ingen med minsta sinne för framförhållning kan väl ha trott något annat om Ante Covics framtid...
...väl?

***

Sulan stannar nog. Resten har vi inte en jävla aning om.

5 Comments:

Dagens citat måste detta bli "ingen mur är så hög att inte en åsna lastad med guld kan komma över den"

11/07/2006 01:38:00 AM  

Gillar ditt "sanningsfilter". Vad gäller Sulan är det väl så att han är en toppenkillen, men inte särskilt attraktiv på transfermarknaden. Cabrera är en aktiv agent. På sådana pissas det alltid. Älskade Agent? Give me a name? (007 borträknad).

11/07/2006 01:41:00 AM  

tryman: Inte mitt dock. Jag fick låna Rickmers ordspråksbok. ;)

11/07/2006 01:51:00 AM  

Sulan sista spelaren kvar från guldlaget 2001. Och nästa säsong den enda bajenspelare någosin som upplevt två guld.
Hoppas kan man ju.

11/07/2006 03:10:00 AM  

Fast Pablo dök ju upp sommaren 2001, fast han spelade iof inte.

11/07/2006 04:28:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home