Tuesday, August 01, 2006

Bättre sent än aldrig

Gårdagens avslöjanden på annat håll blir dagens "avslöjanden" i skymningspressen. Enligt pappers-Expressen "värvningschockar" Hammarby med Chanko och Mr Nhleko, och enligt Sportbladet förhandlar Hammarby med Chanko.

Å fan.
God morgon yxskaft.

Visst är det så att de flesta som intresserar sig för de nyheterna inte hänger på vare sig Nettavisen, Svenska Fans forum eller, eh, här, men att blaffa på med AVSLÖJAR-rutor känns en smula magstarkt.

Och innan folk börjar tro att saker och ting stigit oss åt huvudet - för övrigt var det inte vi som "avslöjade" Nhleko-budet heller. Och Chanko-förhandlingen var säkert någon annan pigg blogg långt före oss med.

Vad gäller Totte ber vi att få återkomma.

2 Comments:

Angående Chanko...

Har en polare som bor i Södertälje, som är syrian. Han har hängt med på ett par bortamatcher, och han har då snackat mycket om sin polare Chanko. Densamme ska tydligen vara Bajare, eller i alla fall föredra Hammarby framför de andra stockholmslagen.

Bland annat har han skjutsat hem några Bajare (bland annat min polare) efter en fajt i Malmö då han lirade där. I bilen snackade han då en massa skit om spelare i mff med mera...

8/01/2006 01:22:00 AM  

Tja med Elanga i laget så måste det ha funnits en hel del skit att berätta

8/01/2006 01:32:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home