Monday, November 19, 2007

Också ett sätt

...att starta en Silly på - med en värvning. Inte för att IFK Värnamos Freddy Söderberg trots respektingivande målstatistik känns som det mest spännande namnet i svensk fotbollshistoria, men enligt vad vi har hört inifrån har han visat så stora kvaliteter på träningarna att man hyser alldeles riktiga förhoppningar om att ha hittat 2008 års Johan Oremo... eller, med tanke på att han hunnit fylla 23, 2008 års Dan Sahlin.

Problemet är förstås, som alltid, att det aldrig går att veta vilken spelare som blommar ut och vem som blir en fotbollshistorisk parentes. Beskrivningen "lång men inte jättetung, rivig, hårt arbetande" låter hur som helst som någon som enligt Runström-modell skulle kunna gå bra ihop med såväl som Paulinho som Charlie Davies. Om han nu visar sig hålla Allsvensk klass, alltså.

Välkommen, Freddy, och må du överträffa våra modesta förväntningar grundligt!

***

Nu väntar vi på Kommunstyrelsens protokoll. Och på en målvakt. De två frågorna går rätt långt utanpå allt annat i vinter och även om ni vet hur överjävla viktig vi anser att arenafrågan är vete det fan vilken vi tycker är prio 1...
...då fattar ni.

1 Comments:

FOTBOLL Regeringsrätten meddelade idag att man inte tar upp målet om Anders Svenssons skatteflykt i samband med flytten till Southampton. Därmed kvarstår upptaxeringen på 2,5 miljoner av Svenssons inkomst året 2001.

Svensson hade försökt smita från skatten genom att skriva sig utomlands men Skattemyndigheterna uppdagade förfarandet på grund av att Svensson behållit sin lägenhet I Borås och därmed fortfarande bodde I Sverige.

mvh
Teve Tekscht

11/20/2007 05:34:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home