Monday, July 11, 2005

Bajen berör

Rykteskarusellen lugnade ner sig lika hastigt som den startade, men enligt uppgift jäser det bakom kulisserna.

Landskrona-fansen verkar måttligt intresserade av att värva Micke. Även om han har sina förtjänster, och fått oförtjänt mycket skit under det senaste året, är det tveksamt om han är rätt person att lösa deras problem. Men det är klart, så många solklara chanser som Amuneke brände i bortamötet kanske det skulle kunna bli bra ändå. Om ryktet nu är sant får de gärna vänta med affären en vecka.

Får Hammarby ihop 17 man till returen på söndag? Eller gör man en Häcken och sätter Thom Åhlund på bänken? (han kanske kan använda Hindsbergs tröja...)

Både Åhlund och Linderoth verkar ha bantat ned sig rejält jämfört med i fjol. Har det tidvis svaga spelet inverkat på aptiten, eller är det Kappa-effekten?

Figos övergång till Liverpool verkar gå i stöpet. Är Thomas Andersson underrättad? Läge att agera snabbt, innan Urban Hagblom hävdar att Sundsvall hade första tjing.

Senaste nytt om Totte: ytterligare en kryptisk blänkare från The Blue Army (vilket illa valt namn!). Egentligen inget nytt, således.

Till sist: konstaterar, inte utan förvåning, att ...grönvita sidan upp! har noterat över 250 träffar på Nedstat sedan klockan 16 idag. Mitt i sommartorkan. Någon sorts behov finns det uppenbarligen.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home