Sunday, July 10, 2005

Aftonbladet slår till igen...

...och utnämner Allsvenskans 100 bästa spelare. Den spontana kommentaren blir "Jo tjena." Men eftersom allt av riktigt nyhetsvärde tycks ligga nere i söndagshettan kan man ju i alla fall göra en snabbanalys...

Hammarbys spelare parkerar på platserna 25 (Jensen), 26 (Aubynn), 37 (Petur), 49 (Totte), 68 (Ante), 72 (Petter A), 73 (PFO) och 77 (Erik). Givetvis ett par nålstick här också - det är förstås nödvändigt att påpeka att Mikkel ryktas vara på väg till Heif...

...grönvita sidan upp! har i princip givit upp hoppet om Mikkel redan - då blir vi äntligen av med mittfältsromben (om vi nu ska försöka se något positivt i eländet) men måste det nödvändigtvis vara till Helsingborgs Kommunala / Helsingborgs Madrassfabrik han är på väg? Avskyvärt.

Enligt listan finns det ett helt knippe backar, förutom Petur, som varit hetare än Totte i vår: Zvirgzdauskas, Lantz, Höiland, Elanga, Persson, Sauso, Batan, Lucic, "Bjärred", Wahlstedt, Johannesson, Rosengren och Dixon. Kanske läge att tipsa Leicester om Sauso..? Och hänvisa till listan? De tror säkert på tidningarna, de är ju engelsmän.

1 Comments:

Som om man vill visa vilka man inte vill se eller förstår spelet tydligt faller ju tillbaks på dom själva, ingen bra idé för deras trovärdighet. Fast det är som en gårdares syn lite. Undrar om dom har fler löner än en ?

7/10/2005 07:16:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home