Monday, July 11, 2005

Det kan väl bara vara en...

Leicester-tränaren Peter Hudson till BBC Radio nu på morgonen: "We [...] may look to add another Swede this week if possible."

Inget nytt direkt, men ändå en indikation på att saker fortsätter att hända i Totte-frågan bakom kulisserna.

De tre bästa (någorlunda realistiska) lösningarna som ...grönvita sidan upp! ser det:

1. Totte går för fyra miljoner plus vidareförsäljningsklausul - I NOVEMBER.
2. Totte går för sex miljoner, cash up front, nu.
3. Totte går för 7,5 miljoner, plus vidareförsäljningsklausul, där halva summan betalas ut genast, halva efter x antal matcher.

4 Comments:

Är inte en positiv och någorlunda realistisk variant att Totte INTE går? Alltså att han stannar något år och sedan går för en högre summa alt. spelar ut sitt treårskotrakt med Bajen.

7/11/2005 03:39:00 AM  

anonymous:
Om det stämmer att Totte som det ryktas blivit jävligt lack på att bajen nobbade budet på 4 millar, så känns det som om det kommer bli en övergång på något vis.

Tycker faktiskt vi borde släppa honom för fyra millar mest för att vara schyssta eftersom han verkar ha förlängt endast för att bajen ska kunna få lite stålar öht, och inte för att han egentligen ville stanna 3 år till.

Dessutom kanske framtida utlandsintressanta spelare som sitter på utgående kontrakt tänker till två gånger innan dom skriver på för bajen igen.. inte rätt signal att ge tycker jag

7/11/2005 03:44:00 AM  

Men fyra millar är på tok för lite! Spelar ingen roll varför han skrev på nytt kontrakt, fyra millar är visserligen mer än ingenting, men det är knappast värt att sälja totte mitt i säsongen för så lite kosing. De pengar man får in förlorar man direkt i förlorad inkomst på grund av att spelaren försvunnit..

Minst 10-12 miljoner om han ska gå nu under sommaren är min åsikt.

7/11/2005 04:30:00 AM  

Men tio millar ger ju ingen för en allsvensk mittback.
Om Gerrbrand skrev på med ett muntligt löfte om att han skulle få gå för rimliga pengar så förstår man ju att han blir pissed om dom kräver tio millar.

Som det är nu får han ta skiten för att bajen slirar och dessutom inte håller sig med full trupp.
Värva en back till då, eller flytta upp en till från HTFF, det är ju ändå inte antalet insläppta som varit vårt problem hittills iår.

7/11/2005 05:09:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home