Tuesday, October 18, 2005

Allt är Bajen

Man spanar på Champions League och tänker på Bajen.

Satan vilken Pablo Eto'o gjorde nyss. Lysande individuell prestation, dribblar av hela Panathinaikos-försvaret, drar målvakten två gånger, trampar på bollen och lyfter avslutet till inkast.

***

Det har uppstått en lustig pseudodebatt på många ställen i Sveriges avlånga land (främst i Solna, Göteborg och Malmö) om varför Hammarby och Hammarbys fans svek sig själva och fotbolls-Sverige när man inte förlorade mot Göteborg - och dessutom hade den dåliga smaken att jubla över segern. Mer än en som kallar sig AIK:are har, till exempel, med stolt och förnärmat darr på rösten hänvisat till hur AIK i en motsvarande situation förlorade med 0-5 mot Malmö.

Så talar bara den vars hat mot ett annat lag är starkare än kärleken till det egna.
Stackars ni. Gå och läs lite Astrid Lindgren eller nåt.

Att Djurgårdens spelare och klack ryktas ha sjungit Bajenramsor efter gårdagens match är väl heller inte något vi kan lastas för? Det lät i så fall säkert bättre än vanligt.

Dessutom tog vi fyra av sex poäng mot Djurgården. Inte vårt problem om de andra lagen är för lata för att göra sitt jobb.

***

Vi har fått mail från Mats Hård. Till skillnad från tusen sinom tusen brev om gratis fulviagra, nigerianska prinsessor med feta bankkonton och infinite penis expansions (eller var det extensions? Det andra låter både opraktiskt och smärtsamt) fastnade det i spamfiltret.

Vad det handlade om?
Äh, det var spam.
Det är ytterst sällsynt, men i likhet med Hammarbys mittfältsromb funkar vissa saker faktiskt, ibland, precis som det är tänkt.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home